Druciki już dawno posmerane, ba - nawet przybliżone do siebie, tak że od jakiegoś czasu nie świeci mi kontrolka bez powodu. Niemniej zawsze po zaświeceniu się kontrolki musiałem "restartować system" żeby kontrolka zgasła (niezależnie od tego, że był wymagany poziom w zbiorniczku)
Wydech - naprawa
Zwiń
X
-
Tutaj naprawialem, jak plecionka mi poleciala i bylem zadowolony.
http://mapa.szukacz.pl/?&nc=487476&e...z=2m&t=WYBRANY PUNKT
Dokladnego adresu nie pamietam, ale to jest wsrod warszatow w tym miejscu. Obok zdaje sie, jest jakis szpec od elektroniki.
Komentarz
-
-
Moge polecic tlumikarza na ul.Płochocińskiej (chyba 15 lub 17),jak zjedziesz z Modlińskiej w prawo to warsztat jest po lewej stronie sa reklamy przy ulicy.
Szefu jest kumaty i da sie ponegocjowac cene.
Kata Ci bez problemu wywali i w puszke wspawa rure.
Komentarz
-
-
Re: Wydech - naprawa
Zamieszczone przez lukas_igKoledzy polecicie jakiegoś tłumikarza w Warszawie, który pospawa spsuty wydech i ew. wywali kata?
ja moge polecic tłumikarzy na Harfowej 4.
tel. 846 52 52
szybko, bez problemu.
pozdro,
Stoned.O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
-
Dzięki koledzy za namiary. Tak więc byłem na Harfowej (z racji tego że miałem najbliżej ) i polecam. Cała operacja trwała 20 min. Wydech naprawiony, kat wywalony. Panowie jakoś nie chcieli się podjąć jego przebijania więc w jego miejsce poszła rurka. Sczerze mówiąc katalizator wygląda całkiem niezle tzn. jakby się uprzeć to można przez niego popatrzeć. Tak więc nie wiem zabardzo skąd ta sadza z wydechu przy pierwszych butowaniach :roll: . A i jeszcze jedno może to moja autosugestia ale turbo tak jakby po odpuszczeniu gazu na wyższych obrotach wydaje taki charakterystyczny gwizd(świst) którego wcześniej chyba nie było.PerfectService by
Komentarz
-
Komentarz